Держсекретарем МВС обрали Олексія Тахтая

Артур Корсунь
середа, 23 Листопад 2016, 02:49
0
Обраний держсекретарем МВС керівник апарату Олексій Тахтай задекларував ікону "Микола Чудотворець" у металевому обрамленні / mvs.gov.ua

Переможцем конкурсу на посаду державного секретаря Міністерства внутрішніх справ став заступник міністра-керівник апарату Олексій Тахтай. Другим кандидатом за результатами відбору визначено Олега Немчінова.

Відбір почався із розв’язання ситуаційних завдань. За їх результатами Олексій Тахтай та Олег Немчінов пройшли до фіналу конкурсу.

За президентства Віктора Януковича Олексій Тахтай працював у його адміністрації. Після Революції Гідності очолив департамент МВС, курував роботу ДП “Спецсервіс”. Згідно з електронною декларацією за 2015 рік, володіє земельною ділянкою на 1200 м² та чверткою столичної квартири метражем 120,5 квадратів. Також новий держсекретар МВС задекларував ікону “Микола Чудотворець” у металевому обрамленні.

Керівник військово-цивільної адміністрації сіл Комінтернове, Водяне Волноваського району Донецької області Олег Немчінов за результатами конкурсу перебуватиме у резерві і зможе замінити Олексія Тахтая на посаді впродовж року.

Як писали “Кадри”, за посаду державного секретаря Міністерства внутрішніх справ змагалися 11 осіб.

Залишити коментар