Десятеро і Тахтай – кандидати у держсекретарі МВС

Маргарита Замкова
вівторок, 15 Листопад 2016, 08:17
0
Чинний заступник міністра-керівник апарату Олексій Тахтай спробує пересісти у посаду державного секретаря / mvs.gov.ua

За посаду державного секретаря Міністерства внутрішніх справ змагатимуться десятеро осіб.

Серед них – чинний заступник міністра-керівник апарату Олексій Тахтай. Також у конкурсі бере участь перший заступник директора Головного сервісного центру МВС Сергій Гончаров,  керівник військово-цивільної адміністрації сіл Комінтернове, Водяне Волноваського району Донецької області Олег Немчинов, начальниця юридичного відділу ТОВ “Інтертранс-груп” Юлія Зязіна.

ministerstvo_vnutrishnih_sprav_ukrayiny-1

Також на цю посаду претендує начальник юридичного відділу ПАТ “Дніпровська теплоелектроцентраль” Ганна Крамаренко, яка пробуватиме свої сили на аналогічні посади ще у шести міністерствах. Про Крамаренко відомо, що у 2015 році вона балотувалася до Дніпродзержинської міськради від партії “Наш край”.

“Кадри” вже згадували і про Кирила Куликова, котрий бере участь у конкурсі – це колишній народний депутат від “Народної самооборони” Юрія Луценка, а також – екс-голова українського Інтерполу.

Як і в інших міністерствах, серед претендентів є тимчасово безробітні. Зокрема, Вадим Лісниченко, котрий раніше очолював райвідділ міліції у м. Саврань Одеської області, а 2015-го балотувався до райради від Радикальної партії Ляшка.

Як писали “Кадри”, 12 жовтня 2016 року уряд оголосив конкурс на посади державних секретарів у восьми міністерствах: аграрної політики та продовольства, внутрішніх справ, екології та природних ресурсів, економічного розвитку і торгівлі, енергетики та вугільної промисловості, інфраструктури, інформаційної політики, культури.

Залишити коментар