Біденко змінить статус з “керівник апарату” на “держсекретар” Мінінформполітики

Володимир Охотний
вівторок, 22 Листопад 2016, 09:49
0
Артему Біденку належать права на торговельну марку "Кохаймося!" /mip.gov.ua

У кадровому конкурсі на посаду державного секретаря Міністерства інформаційної політики переміг заступник міністра-керівник апарату Артем Біденко.

За результатами тестування, розв’язання ситуативних задач і співбесіди він отримав 12,63 бали, значно випередивши керівника сектору зв’язків із громадськістю та координації роботи з органами влади МІП Геннадія Семенченка.

 

Остаточне рішення комісія з питань вищого корпусу державної служби ухвалила за матеріалами співбесіди .

Роботу в  Мінінформполітики Артем Біденко розпочав 4 лютого 2015 року, одразу після створення відомства. В уряд він прийшов із Київської міської державної адміністрації, де з літа 2014-го обіймав посаду начальника управління з питань реклами. Пнад 10 років очолював координаційну раду Асоціації зовнішньої реклами України.

Артем Біденко має вищу освіту та ступінь магістра політичних наук, які здобув 2004-го у Києво-Могилянській академії. Також навчався в аспірантурі Національного інституту стратегічних досліджень. У різний час працював експертом із питань політики та політичних комунікацій, редактором економічних новин на телеканалі “Інтері”, позаштатним журналістом декількох видань. Під час кампанії електронного декларування восени 2016 року стало відомо, що Артем Біденко декількома квартирами у Києві та недобудованим будинком в області, позашляховиком Mercedes ML280 та власною колекцією цінних поштових марок. Також Біденку належать права на торговельну марку “Кохаймося!”. До переходу на державну службу був власником декількох фірм у сфері медіа та реклами.

Як писали “Кадри”, за посаду державного секретаря Міністерства інформаційної політики змагалися чотири кандидати.

Залишити коментар