Юлія Ковалів пішла із Міністерства економрозвитку

Артур Корсунь
п’ятниця, 18 Листопад 2016, 12:40
0
На місце першого заступника міністра економрозвитку Юлії Ковалів уряд призначив Максима Нефьодова, який досі опікувався дежавними закупівлями та системою ProZorro на посаді віце-міністра / facebook.com

Позачергове засідання Кабінету Міністрів 18 листопада 2016 року стало вирішальним для заступників міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва. Уряд прийняв відставку першого заступника міністра Юлії Ковалів  і призначив на її місце Максима Нефьодова, який досі опікувався дежавними закупівлями та системою ProZorro на посаді віце-міністра.

“Я залишаю міністерство для нового виклику. Країні як ніколи потрібні інвестиції для економічного розвитку. Тому я присвячу свою наступну роботу зміні інвестиційного клімату та залученню інвесторів у якості Керівника Офісу Національної інвестиційної ради при Президентові України”, – повідомила Юлія Ковалів.

У Міністерстві економічного розвитку і торгівлі Юлія Ковалів пропрацювала майже півтора року, займаючись, зокрема, реформою державних підприємств і змінами до антимонопольного законодавства.

Головою Національної інвестиційної ради є президент України Петро Порошенко, секретарем у серпні 2016 року призначено колишнього керівника Адміністрації президента Бориса Ложкіна.

“До виконання нових обов’язків приступлю у наближчі дні. Насамперед стоїть завдання розгорнути роботу офісу”, – прокоментувала “Кадрам” Юлія Ковалів.

Як писали “Кадри”, у жовтні 2016 року Кабінет Міністрів задовольнив прохання Юлії Клименко про звільнення з посади заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України – керівника апарату.

Залишити коментар