Деканоідзе вистачило лише на рік

Артур Корсунь
п’ятниця, 18 Листопад 2016, 12:24
0
Упродовж останніх півроку з керівних посад у системі Міністерства внутрішніх справ пішли Ека Згуладзе (праворуч) і Хатія Деканоідзе (ліворуч) / focus.ua

Іще одна представниця так званої “грузинської команди” – Хатія Деканоідзе – склала повноваження керівника Національної поліції.

Високу посаду вона обійняла 4 листопада 2015 року.

“Як і обіцяла, за рік я заклала фундамент. Моя функція виконана”, – заявила Хатія Деканоідзе 14 листопада 2016 року. За два дні Кабінет Міністрів задовольнив її прохання про відставку.

Виконувати обов’язки керівника Національної поліції призначили заступника голови Вадима Трояна. Він обійматиме посаду до завершення конкурсу, про намір провести який уже оголосив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Для цього створено комісію з експертів зі США, Канади, Консультативної місії ЄС та України.

“Кадри” зауважують, що відбір кандидатів матиме статус консультативного, адже, за законодавством, Кабінет Міністрів призначає керівника Національної поліції за позаконкурсною процедурою з подання прем’єр-міністра.

Як писали “Кадри”, 26 жовтня 2016 року Анастасія Дєєва перейшла з посади радника міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на посаду його заступника з питань європейської інтеграції. 11 травня 2016 року Кабінет Міністрів задовольнив заяву про відставку першого заступника міністра внутрішніх справ Еки Згуладзе.

Залишити коментар