Андрія Галущака обрали держсекретарем Мінінфраструктури

Артур Корсунь
четвер, 17 Листопад 2016, 15:03
0
Три роки тому Андрій Галущак (ліворуч) керував проектом "Повітряний експрес" Держагентства з управління національними проектами / dt.ua

Комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала Андрія Галущака державним секретарем Міністерства інфраструктури.

У відборі начальник департаменту інвестиційної політики ТНТ “Укрзалізниця” переміг 14 кандидатів. Заступник міністра-керівника апарату Дмитро Роменський перебуватиме у резерві, якщо Андрій Галущак упродовж року відмовиться від посади чи не впорається із покладеними на нього обов’язками.

На тестуванні на знання законодавства Андрій Галущак набрав 1 бал. Але його відповіді на співбесіді переконали членів комісії з питань вищого корпусу державної служби.

До переходу на роботу в “Укрзалізницю” керував проектом “Повітряний експрес” Держагентства з управління національними проектами.

Як писали “Кадри”, конкурс на посаду державного секретаря Міністерства інфраструктури Кабінет Міністрів оголосив 12 жовтня 2016 року. Заяви на участь у відборі подали 16 осіб.

Залишити коментар