Номінаційний комітет засідатиме до п’ятниці

Артур Корсунь
середа, 19 Жовтень 2016, 09:44
0
За три дні засідань члени Номінаційного комітету розглянуть 60 кандидатур на дві посади директорів стратегічний підприємств / hubs.u

Міністерство економічного розвитку і торгівлі, яке шукає керівників особливо важливих для економіки підприємств, оприлюднило графік засідань Комітету з призначень.

Починаючи з 10-ї години 19 жовтня, члени Номінаційного комітету в будівлі уряду слухатимуть конкурсні пропозиції учасників відбору на посаду керівника Українського державного підприємства “Укрхімтрансаміак”. Оскільки до конкурсу допущені 32 конкурсанти, засідання також відбудуться 20 і 21 жовтня.

У ці ж дні, але після 16.00, члени Номінаційного комітету слухатимуть учасників відбору на посаду керівника державного підприємства “Завод “Електроважмаш”. Як відомо, допуск до участі в конкурсі отримали всі 28 осіб, які подали документи.

Як писали “Кадри”, перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів планує закінчити конкурси з обрання керівників стратегічних державних підприємств до кінця жовтня 2016 року.

Залишити коментар