Відбір кандидатів на голову Київської ОДА. ОНЛАЙН

Артур Корсунь
вівторок, 11 Жовтень 2016, 14:30
0
На посаду голови Київської обласної державної адміністрації подалися 19 кандидатів / youtube.com

У Національному агентстві України з питань державної служби кандидати на посаду голови Київської обласної державної адміністрації презентують членам комісії з питань вищого корпусу державної служби розв’язання cитуативних завдань.

Напередодні претенденти на посаду пройшли тестування на знання законодавства. Сьогодні ж мають запропонувати алгоритм дій у відповідь на прохання київського міського голова щодо розширення меж міста за рахунок територій прилеглих до Києва місцевих рад.

Друге завдання – запропонувати план підготовки та порядок проведення наради щодо стану реалізації в області Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

Іще до презентації розв’язання ситуативних завдань від участі у відборі відмовився єдиний народний депутат серед конкурсантів Павло Різаненко. Перший етап також відсіяв Тамару Новікову, Андрія Хому, Сергія Возного та Миколу Грекова.

Право пройти співбесіду вибороли Микола Бабенко, Олександр Горган, Дмитро Воронін, Сергій Замідра та Наталія Баласинович.

Як писали “Кадри”, до конкурсу на посаду голови Київської обласної державної адміністрації комісія з питань вищого корпусу державної служби допустила 19 кандидатів.

Залишити коментар