Голову Київської ОДА вибиратимуть із 19 кандидатів. СПИСОК ПРЕТЕНДЕНТІВ

Артур Корсунь
п’ятниця, 07 Жовтень 2016, 17:38
0
Голова Васильківської районної ради Наталія Баласинович (у центрі) подала документи на конкурс, а перший заступник голови Київської ОДА Лев Парцхаладзе (праворуч) - ні / facebook.com

Комісія з питань вищого корпусу державної служби 10 жовтня 2016 року розпочне відбір кандидатів на посаду голови Київської обласної державної адміністрації.

Претендентів на посаду 19, але у переліку, опублікованому на сайті Нацагентства з питань державної служби, 20 позицій. Як пояснила “Кадрам” головний спеціаліст сектору забезпечення діяльності комісії з питань вищого корпусу державної служби Олеся Велієва, консультант у сфері антикризового управління будівельними компаніями Микола Бабенко подав два комплекти документів.

koda1

koda2

Серед претендентів також кілька голів місцевих рад та адміністрацій з різних областей, зокрема голова Києво-Святошинської РДА Мирослава Смірнова. Є приватні підприємці, народний депутат Павло Різаненко і суддя Черкаського окружного адміністративного суду Тамара Новікова та ін. І немає першого заступника голови Київської ОДА Льва Парцхаладзе, який тимчасово виконує обов’язки керівника.

Як писали “Кадри“, Президент Петро Порошенко оголосив конкурс на посаду голови Київської обласної державної адміністрації через тиждень після звільнення Максима Мельничука 9 вересня 2016 року.

Залишити коментар