Ігор Гундич захистив своє право очолювати Житомирську ОДА

Артур Корсунь
середа, 05 Жовтень 2016, 11:00
0
Наступний день міста Житомир Ігор Гундич (lдругий праворуч) зустрічатиме вже у ранзі повноправного керівника обласної державної адміністрації / zhitomir.info

Чинний виконувач обов’язків голови Житомирської обласної державної адміністрації Ігор Гундич переміг у конкурсі на посаду повноправного губернатора. Другим кандидатом за результатами відбору став Олександр Шпита.

Випробування кандидатів комісія з питань вищого корпусу державної служби провела 4 жовтня 2016 року. Після тестування на знання законодавства захищати розв’язання ситуативних завдань комісія допустила дев’ятьох кандидатів: Михайла Заславського, Олега Джежулея, Костянтина Матейченка, Миколу Ляшенка, Олександра Шпиту, Михайла Бно-Айріяна, Олександра Ващенка, Ігоря Іванченка та Ігоря Гундича. Кандидати Сергій Третьяков та Медет Магомедов свої кандидатури зняли.

Після оцінювання відповідей комісія скоротила кількість конкурсантів до трьох і запросила на співбесіду Михайла Бно-Айріяна, Олександра Шпиту та Ігоря Гундича.

Обійти Ігоря Гундича опонентам не вдалося. Тепер уряд подаватиме його кандидатуру на затвердження в Адміністрацію президента. Резервістом на посаду губернатора обрано Олександра Шпиту.

Як писали “Кадри”, на посаду голови Житомирської обласної державної адміністрації претендували 16 кандидатів.

Залишити коментар