Фіналісти відбору голови Нацагентства з питань повернення активів. КОРОТКИЙ СПИСОК

Артур Корсунь
п’ятниця, 30 Вересень 2016, 00:02
0
Ірина Ніжинська отримала більшість голосів членів конкурсної комісії / facebook.com

Комісія з відбору кандидата на посаду голови Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, рейтинговим голосуванням визначила персональний склад кандидатів, які мають найвищі шанси на перемогу в конкурсі.

Участі у засіданні комісії не брав лише Юрій Бутусов. Обговорення кандидатур проводили Дарина Каленюк, Ігор Кухарук , Олег Первомайський, Андрій Стельмащук і  Ярослав Юрчишин. Члени комісії Гліб Канєвський і Том Файерстоун участь у засіданні брали засобами відеозв’язку.

Члени комісії не підтримали кандидатури Ігоря Соболевського, Олексія Дяченка, Юлії Марюхни, Юрія Скаліцького, Андрія Реуна, Олександра Гети, Олега Солодуна, Дмитра Бірюка, Володимира Пікузо, Олени Бусол та Ігоря Буряка.

За результатами голосування, у короткий список потрапили:

  • Станіслав Людкевич,
  • Ірина Ніжинська,
  • Григорій Усатий,
  • Володимир Сологуб,
  • Антон Янчук.

Після завершення спецперевірки п’ятірка претендентів пройде ще одну співбесіду.

Як писали “Кадри”, комісія з відбору кандидата на посаду голови Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, вирішила визначити фіналістів відбору, аби скоротити час для проведення спецперевірки претендентів.

Залишити коментар