Конкурc керівників національних парків продовжили на два тижні

Артур Корсунь
п’ятниця, 23 Вересень 2016, 15:27
0
Вісім посад керівників природоохоронних установ залишаються вакантними / menr.gov.ua

Мінприроди продовжило до 30 вересня 2016 року термін приймання заяв і документів від кандидатів на посади директорів Нижньодністровського національного природного парку, НПП “Гетьманський”, “Меотида”, “Гуцульщина”, “Північне Поділля”, “Тузловські лимани”, природних заповідників “Горгани” та “Єланецький степ”.

За оголошеними 3 вересня 2016 року умовами відбору, кандидати мати подати документацію до 17 вересня. Аби мати достатню кількість претендентів для відбору, у Міністерстві екології та природних ресурсів України вирішили продовжити термін заявок на два тижні.

Мінприроди не вперше створює додаткові умови для учасників конкурсу. Оголосивши 20 травня 2016 року відбори керівників Ічнянського, Мезинського, Нижньодністровського, Яворівського, Приазовського, “Деснянсько-Старогутського”, “Черемоського” національних природних парків, НПП  “Меотида”, “Гетьманський”, “Гуцульщина”, “Синевир”, “Тузловські лимани” та природного заповідника “Горгани”, конкурсна комісія продовжила термін приймання заяв на три дні.

“Ми отримали лише 28 заяв од кандидатів на 13 вакансій, хоча розраховували отримати значно більше пропозицій, які б дозволили в умовах здорової конкуренції обрати найкращих та найбільш фахових керівників у заповідники та природні парки”, – розповів тоді “Кадрам заступник міністра-керівник апарату Віктор Вакараш.

І така практика себе виправдала: участь у конкурсах на посади керівників природоохоронних установ узяли 40 претендентів.

Як писали “Кадри”, на початку вересня 2016 року Міністерство екології та природних ресурсів України оголосило відбір кандидатів на посади директорів Нижньодністровського національного природного парку, НПП “Гетьманський”, “Гуцульщина”, “Меотида”, “Північне Поділля”, “Тузловські лимани”,  природних заповідників “Горгани” та “Єланецький степ”.

Залишити коментар