Посади керівників восьми природоохоронних установ знову виставили на конкурс

Артур Корсунь
середа, 14 Вересень 2016, 07:18
0
У жовтні Мінприроди планує назвати імена переможців конкурсних відборів керівників національних природних парків і заповідників /npp-synevyr.net.ua

Міністерство екології та природних ресурсів України оголосило конкурси на посади директорів Нижньодністровського національного природного парку, НПП “Гетьманський”, “Гуцульщина”, “Меотида”, “Північне Поділля”, “Тузловські лимани”,  природних заповідників “Горгани” та “Єланецький степ”.

Заяви та необхідні для участі у конкурсі документи у Мінприроди прийматимуть до кінця цього тижня.

Конкурси на посади директорів НПП “Північне Поділля” та природного заповідника “Єланецький степ” оголошені вперше. Шість керівних посад на решті природоохоронних установ залишаються вакантними після першої кампанії призначення директорів за результатами кадрових конкурсів.

“Конкурси на заміщення вакантних посад директорів національних парків і надалі будуть проходити відкрито, прозоро і публічно. Всі бажаючі зможуть спостерігати за засіданням конкурсної комісії в режимі онлайн, де кожен із кандидатів буде представляти свою конкурсну пропозицію щодо розвитку НПП. Окрім того, будь хто зможе поставити своє запитання претендентові й отримати відповідь”, – запевнив міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак.

Як писали “Кадри”, на засіданні у серпні комісія Мінприроди не змогла обрати директорів низки природоохоронних установ, зокрема Нижньодністровського національного природного парку, НПП “Гуцульщина”, “Меотида”, “Тузловські лимани” та природного заповідника “Горгани”.

Залишити коментар