Держрибагентство звільнило керівників рибоохоронного патруля семи областей

Артур Корсунь
четвер, 22 Вересень 2016, 09:07
0
За умови успішної праці керівник рибоохоронного патруля отримуватиме 6547 грн. посадового окладу та надбавки / koka-ftp.rybalka.com

Держрибагентство оголосило конкурсний відбір керівників рибоохоронного патруля у Херсонській, Запорізькій, Львівській, Кіровоградській, Полтавській, Черкаській та Чернігівській областях.

Запуск рибоохоронного патруля є складовою концепції реформування рибного господарства. Відповідно до неї уряд прийняв постанову, яка замість органів рибоохорони створює новий орган – рибоохоронний патруль. Перший в Україні рибоохоронний патруль розпочав діяти 16 червня 2016 на Київщині. Патрульні пройшли фахове навчання, курси підвищення кваліфікації у європейських експертів, а також оснащені сучасною технікою.

Які ж посадові обов’язки начальника обласного управління Держрибагентства? Насамперед, посадовець повинен  
керувати діяльністю рибоохоронного патруля,  здійснювати державний нагляд у галузі охорони, використання та відтворення водних біоресурсів й займатися штучним розведенням, вирощуванням риби, інших водних біоресурсів. За це, за умови успішної праці, він отримуватиме 6547 грн. посадового окладу та надбавки відповідно до Закону  “Про державну службу” та постанови КМУ від 06 квітня 2016 № 292.  Призначення на посаду відбувається безстроково.

Для участі в конкурсному відборі претендент особисто має подати до 30 вересня такі документи:

Відкритий конкурс на зайняття вакантних посад керівників рибного патруля відбудеться відповідно до вимог Закону “Про державну службу” і включатиме електронне тестування та співбесіду. До роботи конкурсної комісії можуть бути залучені державні службовці, у тому числі з інших державних органів, науковці та експерти , представник виборного органу первинної профспілкової організації та представники громадських об’єднань.

Як писали “Кадри”, Павло Гвозденко звільнився з посади першого заступника голови Держрибагентства, на якій працював із червня 2015 року і курував проведення кадрових конкурсів, очолюючи комісії з відбору рибного патруля та кандидатів на посади керівників держпідприємств рибгоспу.

Залишити коментар