Ковальчук працюватиме замість Згуладзе

Маргарита Замкова
вівторок, 20 Вересень 2016, 11:17
0
До призначення заступником Тетяна Ковальчук очолювала департамент організаційно-апаратної роботи МВС /npu.gov.ua

 

Уряд призначив Тетяну Ковальчук заступником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

До призначення Тетяна Ковальчук очолювала департамент організаційно-апаратної роботи МВС, також працювала директором департаменту забезпечення діяльності міністра.

Із Арсеном Аваковим Тетяна Ковальчук знайома ще з часів його депутатства, коли була його помічницею і радником  у харківському благодійному фонді “Ренесанс”.  А коли Аваков очолив Міністерство внутрішніх справ, стала його радником. На той момент, згідно з декларацією, Тетяна Ковальчук із чоловіком не працювали й не мали доходів. У їхньому володінні були дві квартири, земельна ділянка площею 4 га та автомобіль Toyota Land Cruiser Prado 2005 року випуску.

Як зазначив у коментарі “Кадрам” прес-секретар Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, Тетяна Ковальчук працюватиме замість Еки Згуладзе, тільки не першим заступником, а “звичайним”. Досі в Арсена Авакова було два заступники – керівник секретаріату Олексій Тахтай та Сергій Яровий. Вакантними залишаються посади першого заступника та заступника міністра з євроінтеграції – після того, як Арсен Аваков у липні звільнив Тіграна Авакяна. За словами Артема Шевченка, остання посада ” довго вакантною не пробуде”.

Як писали “Кадри”, перший заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе подала у відставку у травні 2016 року.

Залишити коментар