Сергій Машковський відмовився піти у заступники Геннадія Зубка

Артур Корсунь
понеділок, 12 Вересень 2016, 08:57
0
Пропозицію віце-прем'єра Геннадія Зубка (праворуч) стати заступником міністра регіонального розвитку колишній керівник Житомирської ОДА Сергій Машковський (ліворуч) відхилив /zhitomir.info

Екс-голова Житомирської обласної державної адміністрації пояснив причини своєї відставки – фізичне й психологічне виснаження.

“Я не знав і не розумів того навантаження, і фізичного, і психологічного, із яким довелося зіткнутися. Нині розумію, що працювати на максимумі, як це довелося в останні два роки, я вже не можу. Мені потрібно пройти певне перезавантаження”, – розповів Сергій Машковський на прес-конференції після звільнення з посади.

“Хочу, щоби моя відставка стала сигналом для інших державних службовців: коли відчуваєш, що не можеш максимально віддаватися роботі, не варто триматися за крісло. Є фізична втома, є психологічна втома… Потрібно мати сміливість написати заяву і дали можливість іншим зробити набагато краще те, що робив ти”, – підсумував екс-керівник області.

Проте відпочивати Машковський не збирається.

“Планую зайнятися автомобільним бізнесом. У планах – дуже потужні інвестиційні проекти”, – зазначив екс-губернатор, який до призначення очолював компанію-дилера автомобілів “Форд”. Він також не виключив, що повернеться з бізнесу на державну службу. Щоправда, не найближчим часом

“Були пропозиції від віце-прем’єра стати заступником міністра регіонального розвитку. Але я відмовився”, – розповів Сергій Машковський.

Як писали “Кадри”, президент Петро Порошенко звільнив Сергія Машковського з посади голови Житомирської обласної державної адміністрації 31 серпня 2016 року. Обов’язки керівника області нині тимчасово виконує заступник Ігор Гундич.

Залишити коментар