Голова конкурсної комісії пройшов тестування разом із кандидатами. ВІДЕО

Артур Корсунь
вівторок, 06 Вересень 2016, 13:18
0
На етап тестування з'явилися 16 із 17 кандидатів /youtube.com

З’явилося відео, як конкурсна комісія з відбору голови Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів шляхом, проводила оцінювання професійних знань і якостей кандидатів.

Персональне завдання для кандидата комп’ютерна система генерувала після введення логіна та пароля. Випробування також пройшли Андрій Стельмащук, який очолює конкурсну комісію, та Олег Первомайський, який у комісії представляє Міністерство юстиції.

Упродовж півтори години кандидати мали відповісти на 100 питань. Зокрема, 20 питань стосувалися Конституції України, 20 питань – Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та Протоколів до неї, а також національного законодавства у цій сфері, 20 питань – Кримінального кодексу України, частина 1,частина 2частина 3; 20 питань – Кримінального процесуального кодексу, частина 1 та частина 2. По 10 питань стосувалися законів “Про державну службу та “Про запобігання корупції”.

Кандидати пройшли тестування з такими результатами:

Олексій Дяченко – 95 балів;

Ігор Соболевський – 93;

Антон Янчук – 90;

Григорій Усатий – 86;

Юрій Скаліцький – 85;

Юлія Марюхна – 84;

Андрій Реун – 84;

Олександр Гета – 82;

Станіслав Людкевич – 82;

Ірина Ніжинська – 80;

Володимир Сологуб – 75;

Олег Солодун – 75;

Дмитро Бірюк – 75;

Володимир Пікузо – 71;

Олена Бусол – 69;

Ігор Буряк – 62.

“Андрій Стельмащук та Олег Первомайський показали результат близько 60 балів. Але вони проходили тестування без підготовки. Натомість кандидати мали можливість підготуватися до випробування й показали високі результати. Середній бал учасників – 80,5. Тому комісія вибиратиме голову Нацагентства із фахівців високої кваліфікації”, – розповів у ексклюзивному коментарі “Кадрам” секретар конкурсної комісії Ярослав Юрчишин.

Як писали “Кадри”,  16 кандидатів на посаду голови Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів шляхом, проходитимуть співбесіду після завершення спеціальної перевірки документів, яка іще не розпочалася із вини Секретаріату Кабінету Міністрів.

Залишити коментар