Портовики Сєчкін і Колтипін зберегли за собою посади директорів

Маргарита Замкова
понеділок, 15 Серпень 2016, 13:13
0
Голова конкурсної комісії Мінінфраструктури Дмитро Роменський (праворуч) пообіцяв повторний конкурс на посаду керівника Білгород-Дністровського морського торговельного порту /facebook.com

Конкурсна комісія Міністерства інфраструктури минулої п’ятниці назвала прізвище переможця відбору на посаду керівника Миколаївського морського торговельного порту.

За посаду змагатися 10 претендентів.

“Для забезпечення рівних прав усіх учасників, пропозицію одного з них було заслухано через скайп-зв’язок, оскільки він перебував за кордоном”, – повідомив голова конкурсної комісії Мінінфраструктури Дмитро Роменський.

Пропозиція Сергія Колтипіна, який очолював держпідприємство до призначення конкурсу, виявилася кращою серед десяти запропонованих претендентами. Виконувати повноваження за посадою він розпочне після погодження його кандидатури та укладання контракту.

Натомість Сергій Сєчкін, який стоїть біля керма Білгород-Дністровського морського торговельного порту, і далі керуватиме держпідприємством.

“Жоден із чотирьох поданих претендентів не зміг переконати конкурсну комісію у своїй унікальності як ефективного менеджера державного сектору економіки. Не обрано жодного із претендентів. Повторний конкурс – нові пропозиції учасників, нові ідеї розвитку порту, нова конкурентна боротьба”, – пообіцяв Дмитро Роменський.

Як писали “Кадри”, конкурсна комісія Міністерства інфраструктури обрала нового керівника ДП “Спеціалізований морський порт “Октябрськ”. В.о. директора Руслан Олейник здолав шістьох опонентів.

 

 

Залишити коментар