Як вибирали керівника національного природного парку “Нижньодніпровський”. ВІДЕО

Артур Корсунь
п’ятниця, 29 Липень 2016, 17:48
0
Із березня по грудень 2014 року Олексій Чачібая очолював Бериславську районну державну адміністрацію /berislav-mr.gov.ua

Заступник міського голови Берислава з питань діяльності виконавчих органі влади Олексій Чачібая зібрав найбільшу кількість голосів за свою кандидатуру на посаду директора національного природного парку “Нижньодніпровський”.

Представлення конкурсних пропозицій та голосування членів конкурсної комісії Мінприроди за претендентів відбулося у режимі прямої відеотрансляції.

Із чотирьох допущених до вирішального етапу конкурсного відбору на засідання комісії з’явилися Микола Мамроцький, Борис Сіленков та Олексій Чачібая. Сергій Хомич у телефонному режимі повідомив про відкликання своєї кандидатури.

За результатами голосування Микола Мамроцький отримав 29 голосів, Борис Сіленков – 58,5, а Олексій Чачібая- 102.

Переможцеві конкурсу 37 років. Народився у Бериславі на Херсонщині. Був помічником у народного депутата Юрія Одарченка, з березня по грудень 2014 року очолював Бериславську районну державну адміністрацію. Участь у конкурсі брав у статусі заступника міського голови Берислава з питань діяльності виконавчих органі влади. Згідно з декларацією, торік заробив 37,5 тис. грн. Має легковика “Богдан-211040”.

Як писали “Кадри”, відбір кандидатів на посаду керівника національного природного парку “Нижньодніпровський” тривав чотири місяці.

Залишити коментар