Андрія Дяченка таки затвердили керівником “Львіввугілля”

Артур Корсунь
вівторок, 26 Липень 2016, 12:31
0
Перемогу в кадровому конкурсі Андрій Дяченко (праворуч) здобув за три тижні до призначення Ігоря Насалика (у центрі) міністром енергетики та вугільної промисловості /portal.lviv.ua

Уряд погодив кандидатуру Андрія Дяченка на посаду генерального директора державного підприємства “Львіввугілля”.

Конкурсний відбір на вакантну посаду керівника західноукраїнських копалень Міністерство енергетики та вугільної промисловості України оголосило наприкінці січня 2016 року. Серед умов перед претендентами висувалися українське громадянство, вища освіта і щонайменще п’ять років успішного досвіду роботи на керівних посадах у галузі. На момент оголошення конкурсу Андрій Дяченко виконував обов’язки гендиректора ДП “Львіввугілля”. При ньому компанія збільшила видобуток вугілля до 1,755 млн. т. Саме це й допомогло обійти двох кандидатів, які змагалися за посаду керівника ДП.

Комісія оголосила Андрія Дяченка переможцем конкурсного відбору ще 22 березня 2016 року, та зміна уряду відклала затвердження його на посаді аж на чотири місяці. За цей час в.о. керівника ДП дочекався візиту міністра Ігоря Насалика, під час якого “вибив” із державного бюджету 18 млн грн для модернізації шахт.

Як писали “Кадри“,  Міністерство енергетики та вугільної промисловості України оголосило повторний конкурсний відбір директора ДП “Волиньвугілля”.

Залишити коментар