Cуд відтермінував проведення відбору гендиректора конструкторського бюро “Південне”

Артур Корсунь
понеділок, 25 Липень 2016, 10:38
0
Генеральний директор-генеральний конструктор держпідприємства "Конструкторське бюро "Південне" ім. М. К. Янгеля" Олександр Дегтярьов домігся у суді відтермінування проведення конкурсу на свою посаду /unaec.dp.ua

Красногвардійський районний суд Дніпра ще 25 травня 2016 року постановив поновити на посаді генерального директора-генерального конструктора державного підприємства “Конструкторське бюро “Південне” ім. М. К. Янгеля” Олександра Дегтярьова. Через конкурсний відбір на посаду керівника ДП продовжено до 31 серпня 2016 року – до закінчення дії контракту з гендиректором.

Державне космічне агентство України звільнило Олександра Дегтярьова у лютому 2016 року за рекомендацією Державної фінансової інспекції – за порушення фінансової дисципліни.  Замість нього в.о. гендиректора призначили Віктора Хуторного, гендиректора Національного центру аерокосмічної освіти молоді імені О.М. Макарова. Тимчасовим керівником він пробув рівно три місяці, як це і передбачено законодавством. Дегтярьов повернувся на посаду й перебуватиме на ній до кінця літа, поки не завершиться його контракт.

Рішення Красногвардійський районний суд Дніпра від 25 травня 2016 року напряму вплинуло на проведення конкурсного відбору. Заявки на участь у конкурсі претенденти мали подати  до 7 липня 2016 року, та тепер цей термін перенесено на 31 серпня. Саме на перший день осені заплановане засідання комісії при Комітеті з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств, яка має розглянути заяви претендентів, доданих до них документів та ухвалити рішення про допуск їх до конкурсного відбору. Саме же результат відбору мають оголосити не раніше 1 жовтня 2016 року.

Як писали “Кадри”, конкурсний відбір на посаду керівника держпідприємства “Конструкторське бюро “”Південне” ім. М. К. Янгеля”  Міністерство економічного розвитку і торгівлі оголосило 7 червня 2016 року.

Залишити коментар