Лагуткін здав порт Олейнику

Артур Корсунь
неділя, 03 Липень 2016, 18:20
0
Виконання обов'язків на посаді директора ДП "Спеціалізований морський порт "Октябрськ" перейшло від Костянтина Лагуткіна (праворуч) до його заступника Руслана Олейника (ліворуч) /ports.com.ua

Заступник міністра інфраструктури-керівник апарату Дмитро Роменський підписав наказ про призначення Руслана Олейника тимчасовим керівником ДП “Спеціалізований морський порт “Октябрськ” – на період до ухвалення відповідного рішення уповноваженим органом.

Цим же наказом припинені повноваження в.о директора порту Костянтина Лагуткіна, який очолював “Октябрськ” з 2 березня 2016 року.

Руслан Олейник працює в ДП “Спеціалізований морський порт “Октябрськ” з серпня 2013 року. У лютому 2014-го став заступником директора з економіки та фінансів. Три останні місяці працював у Міністерстві інфраструктури заступником директора департаменту управління об’єктами державної власності – начальником відділу договірної роботи та орендних відносин.

Як писали “Кадри”,  Міністерство інфраструктури України оголосило повторний конкурсний відбір на посаду керівника державного підприємства “Спеціалізований морський порт “Октябрськ”.

Залишити коментар