Порту “Октябрськ” знову шукають керівника

Артур Корсунь
вівторок, 21 Червень 2016, 09:10
0
Документи від претендентів на посаду керівника порту "Октябрьск" прийматимуть 21 день/ nikvesti.com

Міністерство інфраструктури України оголосило повторний конкурсний відбір на посаду керівника державного підприємства “Спеціалізований морський порт “Октябрськ”.

Документи від претендентів прийматимуть 21 день. Визначати, хто побореться за директорське крісло, конкурсна комісія почне після отримання інформації щодо відсутності (наявності) у всіх претендентів на участь у конкурсі судимості, заборони займати відповідні посади або займатися певними видами діяльності. Нинішніми умовами проведення конкурсного відбору перед кандидатами не ставиться вимога подавати довідку про відсутність судимості. Конкурсна комісія сама зробить запит у Міністерство внутрішніх справ.

В усьому іншому вимоги не змінилися. Як і на попередньому кадровому конкурсі, претенденти мають подати належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, трудової книжки або документів, що засвідчують досвід роботи, документа про повну вищу освіту та науковий ступінь, біографічну довідку, згоду на обробку персональних даних і рекомендації та інші документи на власний розсуд. Конкурсна пропозиція має містити проект стратегічного плану розвитку підприємства на середньострокову перспективу, зокрема детальний першочерговий план реформування підприємства протягом одного року,  заходи з виконання завдань та результати аналізу можливих ризиків, а також з поліпшення техніко-економічних та фінансових показників підприємства, підвищення його конкурентоспроможності. Претендент також має проаналізувати обсяг надходження коштів до бюджетів і надати пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку підприємства. Із пропозиціями учасників попереднього конкурсного відбору можна ознайомитися тут.

Як писали “Кадри”, перший відкритий конкурс для обрання директора ДП “Спеціалізований морський порт “Октябрськ” розпочався 23 грудня 2015 року. Конкурсна комісія 25 січня 2016 року обрала переможця – керівника Білгород-Дністровського морського торгового порту Сергія Сєчкіна. Однак тодішній очільник “Октябрська” Олександр Басюк, який теж змагався за посаду, подав позов до Окружного адмінсуду міста Києва, і 2 лютого суддя Ігор Качур заборонив Мінінфраструктури погоджувати кандидатуру переможця. У відповідь транспортне відомство звільнило Олександр Басюка й призначило замість нього Костянтина Лагуткіна, який на той час працював в “Октябрську” заступником директора з розвитку та інвестицій. На початку червня 2016 року Міністерство інфраструктури скасувало наказ про проведення першого відбору кандидатів на посаду директора ДП “Спеціалізований морський порт “Октябрськ”.

 

Залишити коментар