Номінаційний комітет вибирає керівника “Укрспирту” з Левчука, Сосницького, Ліпскіса та Блескуна

Артур Корсунь
субота, 25 Червень 2016, 17:38
0
Сергій Блескун (у центрі) втретє бере участь у конкурсному відборі на посаду директора ДП "Укрспирт" /facebook.com

Номінаційний комітет розглянув конкурсні пропозиції двох із чотирьох фіналістів конкурсного відбору директора держпідприємства “Укрспирт”. Про це в інтерв’ю інформаційному агентству “РБК” розповів Сергій Блескун, в.о. керівника держкомпанії.

“Є Олександр Левчук, якого я не знаю, він у галузі не працював. Є Віталій Сосницький, який у нас керує профспілками. Є прибалт, який працював в “Укрспирті” минулого року, Arvydas Lipskis, він живе у Ризі. І я. На конкурсі Arvydas заслухали, Левчука заслухали, а на нас із Сосницьким зробили паузу”, – зазначив Сергій Блескун.

За словами в.о. керівника держкомпанії, співбесіди із конкурсантами відбулися у першій декаді червня.

“Остання спроба провести конкурс була два тижні тому. Тоді вже в одному місці зустрілися чотири кандидати-фіналісти. Але найцікавіше, що на цьому конкурсі заслухали двох кандидатів, і сказали, що двох заслухають пізніше, часу не оголосили. Це знову відклалося, і невідомо, наскільки”, – розповів Сергій Блескун.

Тимчасовий керівник “Укрспирту” також припустив, що конкурсний відбір може бути перезапущено.

“Не виключаю ситуацію, що приймуть рішення, що кандидати не підходять, і запропонують оголосити новий конкурс. Адже кандидати обрані ще комісією за попереднього складу Кабміну”, – зауважив Сергій Блескун.

Як писали “Кадри”, на початку червня 2016 року Міністерству економічного розвитку та торгівлі вдалося скасувати ухвалу суду першої інстанції, яка забороняла завершити кадровий відбір керівника ДП “Укрспирт”. В ексклюзивному коментарі “Кадрам” перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Юлія Ковалів анонсувала засідання Номінаційного комітету. Без керівника ДП “Укрспирт” працює вже півтора року.

Залишити коментар