Керівник “Укрпошти” зароблятиме у 15 разів більше, ніж його попередник

Володимир Охотний
п’ятниця, 10 Червень 2016, 13:19
0
Ігор Смілянський очолюватиме одне з найбільш архаїчних підприємств транспортної галузі /facebook.com

Кабінет Міністрів України погодив контракт із новим генеральним директором УДППЗ “Укрпошта” Ігорем Смілянським.

Угода діятиме два роки, після чого сторони можуть скористатися правом продовжити співпрацю. Посадовий оклад Ігоря Смілянського становитиме 333,4 тис. грн. на місяць “за фактично відпрацьований час”. Для порівняння: зарплата виконуючого обов’язки гендиректора “Укрпошти” Ігоря Ткачука становить 22 931 грн. на місяць.

Контракт також передбачає заохочувальні та компенсаційні виплати на підставі диференційованих показників роботи. Однак рішення про їх нарахування міністр інфраструктури Володимир Омелян прийматиме не раніше, ніж через шість місяців роботи Ігоря Смілянського на посаді. У Міністерстві економічного розвитку та торгівлі, яке проводило кадровий відбір керівника “Укрпошти”, розрахували, на яку максимальну річну винагороду може розраховувати топ-менеджер. Державне підприємство поштового зв’язку “Укрпошта” входить до групи великих компаній, тож його бонуси можуть стартувати вже з позначки у 5,8 млн грн.

1_42

 

Також контракт гарантує Ігорю Смілянському 24 календарні дні щорічної оплачуваної відпустки і тиждень додаткової – за особливий характер праці.

Як писали “Кадри”, Ігор Смілянський переміг на відкритому кадровому конкурсі на посаду генерального директора “Укрпошти”.

 

 

Залишити коментар