Відставлений Батищев забрав із “Укравтодору” свого заступника Березовського

Маргарита Замкова
понеділок, 06 Червень 2016, 14:36
0
Міністр інфраструктури Володимир Омелян (у центрі) пообіцяв провести кадровий конкурс на посаду директора "Укравтодору" / ukravtodor.gov.ua

Заступником нового виконувача обов’язків “Укравтодору” Євгенія Бараха призначено Володимира Сущенка. Він замінить на посаді Миколу Березовського, який написав заяву про звільнення слідом за своїм екс-керівником Андрієм Батищевим.

Володимир Сущенко за освітою інженер-будівельник. Йому 40 років. До призначення в “Укравтодор” з липня минулого року очолював комунальне підприємство “Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Печерського району” міста Києва. Це підприємство входить до структури “Київавтодору”.

Представляючи тимчасове керівництво “Укравтодору”, міністр інфраструктури Володимир Омелян анонсував проведення конкурсного відбору на посаду директора Державного агентства автомобільних доріг України.

“Має відбутись чесний прозорий конкурс, за результатами якого агентство має очолити незаангажована, необтяжена політичними чи лобістськими впливами людина, яка в своєму професійному минулому не має корупційної складової”, – наголосив Володимир Омелян. Міністр проте не уточнив, коли стартує конкурсний відбір.

Як писали “Кадри”, уряд звільнив Андрія Батищева з посади голови Державного агентства автомобільних доріг України. Замість нього призначив Євгенія Бараха, колишнього експерта ТОВ “Investment Capital Ukraine”.

Залишити коментар