Колишній експерт “ICU” Барах очолив “Укравтодор”

Маргарита Замкова
четвер, 02 Червень 2016, 16:10
0
Новий керівник "Укравтодору" Євгеній Барах (у центрі) часто відвідує регіони країни з інспекцією стану дорожнього покриття /report.if.ua

Андрій Батищев звільнився з посади голови Державного агентства автомобільних доріг України за власним бажанням на 157 день після призначення.

“Я впевнений, що мій наступник правильно оцінить наші напрацювання і зможе довести справу до кінця”, – заявив Андрій Батищев 1 червня, у свій останній робочий день на посаді.

Наступником керівника “Укравтодору” уряд призначив Євгенія Бараха – першого заступника голови Державного агентства автомобільних доріг України. Йому 32 роки, закінчив Київський національний університет ім. Т. Г. Шевченка за спеціальністю “правознавство”. Працював у юридичних компаніях, керував юрвідділом Національної телекомпанії України. У 2003-2009 роках обіймав посади в “Укрсоцбанку”, після чого працював експертом у ТОВ “Investment Capital Ukraine”. Із 2014-го – начальник департаменту, а згодом перший заступник голови Державного агентства автомобільних доріг України. Новий керівник “Укравтодору” автомобіля не має.

Нагадаємо, що інвестиційну компанію “Investment Capital Ukraine” раніше очолювала нинішня голова Національного банку України Валерія Гонтарєва. ICU стала своєрідною “кузнею кадрів” для кількох державних установ. Із цієї компанії також вийшли колишній міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин, голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Дмитро Вовк і голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації Олександр Животовський.

Залишити коментар