Як виглядає таємничий Тацій

Артур Корсунь
вівторок, 24 Травень 2016, 10:35
0
Юрій Тацій сфотографувався з колективом кафедри землеустрою і кадастру Національного університету будівництва та архітектури /knuba.edu.ua

Юрій Тацій почав виконувати обов’язки директора Департаменту містобудування та архітектури з 4 квітня 2016 року. Та з того часу громадськість в обличчя не бачила цього малопублічного чиновника. Його фотокартка не з’явилася на офіційній сторінці Департаменту містобудування та архітектури в інтернеті і через місяць після призначення.

tatsyj001

Так виглядає офіційна сторінка Департаменту містобудування та архітектури в інтернеті станом на 10-ту ранку 24 травня 2016 року.  Фотоінформація про заступників є, про керівника – відсутня.

На письмове прохання оприлюднити фотокартку в.о. головного архітектора столиці працівники Департаменту містобудування та архітектури спершу пообіцяли, що розмістять її найближчим часом. Але через два тижні відповіли, що показувати обличчя влади – не їхня справа.

“Розміщенням інформації на сайті КМДА займається Департамент суспільних комунікацій – Управління преси та інформації та Управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації апарату КМДА”, – відрапортували підлеглі Тація.

Та “Кадри” знайшли фото із головним архітектором – на інтернет-сторінці кафедри землеустрою і кадастру Національного університету будівництва та архітектури. Це “альма матер” Тація у буквальному сенсі. Кафедру очолює Ольга Сергіївна Петраковська, мати Юрія Олександровича. На фото вона стоїть у першому ряду ліворуч третя за рахунком.tac00

Юрій Тацій розташувався у другому ряду праворуч, за спиною чоловіка у світлій сорочці з лівою рукою кишені. Як бачимо, непублічність – одна із малооцінених рис виконувача обов’язків головного архітектора Києва.

Як писали “Кадри”, кадровий відбір кандидатів на посаду директора столичного Департаменту містобудування та архітектури закінчився безрезультатно. Конкурсна комісія припинила свою роботу.

Залишити коментар