Кубраков очолить “Укравтодор”

Аліса Коник
субота, 16 Листопад 2019, 15:33
0

Державному агентству автомобільних доріг України обрали голову. За рішенням Кабінету Міністрів, “Укравтодор” очолить Олександр Кубраков.

За словами прем’єр-міністра Олексія Гончарука, Олександр Кубраков уже показав свої професійні якості під час будівництва траси “Запоріжжя-Маріуполь”.

Щоби очолити “Укравтодор”, Олександр Кубраков складе повноваження народного депутата. У Верховну Раду він обрався від партії “Слуга народу”, входить до складу парламентського комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин. За короткий час виконання депутатських повноважень Олександр Кубраков подав проєкт закону про аудит безпеки доріг, який цього тижня вже підписав президент Володимир Зеленський.

На посаді керівника “Укравтодору” Кубраков планує повністю оновити керівний склад служб автомобільних доріг в областях, а також керівництва ДАК “Автомобільні дороги України”.

Як писали “Кадри”, на початку жовтня 2019 року Кабінет Міністрів оголосив про початок кадрового конкурсу на посаду голови Державного агентства автомобільних доріг. Із 2 жовтня обов’язки керівника “Укравтодору”  тимчасово виконує Олег Федоренко. Його призначенню передувала відставка Славоміра Новака, який очолював дорожнє агентство із жовтня 2016 року.

Залишити коментар