Уряд оголосив конкурс на голову Держводагентства

Аліса Коник
четвер, 31 Жовтень 2019, 16:07
0

За керування державною службою Держводагентства, реалізацію державної політики у сфері розвитку водного господарства та гідротехнічної меліорації земель, управління, використання та відтворення поверхневих водних ресурсів та здійснення інших повноважень, визначених законом, уряд готовий платити переможцеві конкурсного відбору на посаду голови Державного агентства водних ресурсів 24 тис. грн. посадового окладу.

Сам конкурс оголошено з 30 жовтня. До 18-ої 19 листопада 2019 року претендентам на посаду слід подати заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, резюме із зазначенням прізвища, імені та по батькові, реквізитів документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти та підтвердження рівня вільного володіння державною мовою. Також для участі в конкурсу слід мати стаж роботи не менше семи років, стаж державної служби не менше трьох років і досвід роботи на відповідних посадах, довідку про відсутність заборони займати посаду відповідно до Закону ““Про очищення влади” та декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік.

Як писали “Кадри”, посада голови Державного агентства водних ресурсів стала вакантною 28 жовтня після звільнення Ірини Овчаренко.

 

Залишити коментар