Контракти правління “Нафтогазу” закінчаться 22 березня

Артур Корсунь
вівторок, 29 Січень 2019, 11:40
0

Термін повноважень правління Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” спливає 22 березня 2019 року. Відповідне рішення ухвалив Кабінет Міністрів.

Розпорядження уряду стосується Андрія Коболєва, який очолює правління з 25 березня 2014 року, першого заступника Сергія Переломи (на посаді з серпня 2014 року) та заступника голови, фінансового директора Сергія Коновця (на посаді з квітня 2014-го).

Як писали “Кадри”, Кабмін налаштований зменшити зарплати керівників державних компаній.

“Я за те, щоби заробітні плати для державних компаній та їх менеджменту були ринковими, однак я проти того, щоб у такий складний для країни час ці оплати були не просто великими, а захмарними. І тому у нас виникає юридична можливість переглянути умови контракту з правлінням на умовах укладання нового контракту, в якому будуть передбачені конкретні речі”, – сказав прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Наприкінці травня 2018 року Наглядова рада  “Нафтогазу України” проголосувала за виплату бонусів  правлінню компанії у зв’язку з перемогою в Стокгольмському арбітражі над “Газпромом” у сумі 45,6 млн доларів.

Залишити коментар