Андрій Білозір отримав керівну посаду в держкомпанії

Артур Корсунь
понеділок, 05 Листопад 2018, 18:53
0
Новий керівник “Украгролізингу" Андрій Білозір (праворуч) є сином співачки, колишнього нардепа та міністра Оксани Білозір (поруч із сином)

Андрій Білозір змінив мандат депутата Київради та члена постiйної комiсiї з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків на посвідчення в.о. генерального директора Національної акціонерної компанії “Украгролізинг”.

Новий керівник “Украгролізингу” є сином співачки, колишнього нардепа та міністра Оксани Білозір, куми Петра Порошенка. Був депутатом Київської міської ради у 2014 – 2015 роках . За декларацією про доходи за 2017 рік, має у власності ТОВ “Видавнича група “Італія Україна”, ТОВ ” Друкарня імені Франца Йосифа”, ТОВ “Артагро”, ТОВ “Овербренд” , ТОВ “ЖЛК Будпласт”.

Керувати “Украгролізингом” Андрій Білозір буде до призначення генерального директора в установленому порядку, зазначено у розпорядженні Кабінету Міністрів. На практиці це означає, що тимчасове керівництво залишатиметься у руках призначенця невимірно тривалий час – поки уряд не виставить вакантну посаду на конкурс. Навряд чи цього можна очікувати ще цього року, а наступного – виборчого – і поготів.

Залишити коментар