Бернацька покинула Міністерство юстиції

Артур Корсунь
п’ятниця, 28 Вересень 2018, 15:08
0

Наталія Бернацька завершила майже 4,5-річну роботу в Міністерстві юстиції. Кабінет Міністрів підтримав її прохання про звільнення з посади першого заступника міністра.

Досі найвищою посадою на державній службі для Наталії Бернацької була позиція Урядового Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини.

“Окремо хочу подякувати Павлу Дмитровичу, що повірив в мене на співбесіді у далекому 2014, куди я прийшла зі своєю книжкою про Європейський суд і великим бажанням працювати, а також Арсенію Петровичу, який дав мені шанс реалізувати себе і завжди підтримував всі наші ініціативи”, – згадала Наталія Бернацька про своїх “патронів” в українській політиці – міністра юстиції Павла Петренка та колишного прем’єр-міністра Арсенія Яценюка.

У міністерстві Наталія Бернацька за посадою була також заступником міністра з питань боротьби з корупцією,  відповідала за реалізацію прав і свобод осіб з інвалідністю, за взаємодію з Апаратом Верховної Ради, Адміністрації президента та Секретаріату Кабінету Міністрів і як державний експерт з питань таємниць визначала ступінь секретності всієї інформації, яка циркулювала між державними органами.

Наступна кар’єрна сходинка Бернацької розташована у Центральній виборчій комісії, у яку, як писали “Кадри”, вже колишня перший заступник міністра делегована за квотою партії своїх “патронів” – “Народного фронту”.

Залишити коментар