Екс-голову Перечинської РДА судитимуть за п’яне ДТП

Артур Корсунь
вівторок, 17 Липень 2018, 10:28
0
Заяву про звільнення з державної служби Віктор Олефір написав у райвідділку поліції після того, як у його крові виявили алкоголь / novynarnia.com

До 10 років ув’язнення може отримати екс-голова Перечинської райдержадміністрації Віктор Олефір. Чоловік утратив посаду 13 липня після ДТП, у якій загинули дві жительки Перечина на Закарпатті.

Олефір керував райдержадміністрацією з серпня 2015 року. До цього очолював управління Пенсійного фонду області.  Заяву про звільнення з державної служби написав у райвідділку поліції після того, як у його крові виявили алкоголь.

Суд над Олефіром відбувся 16 липня. Адвокати екс-чиновника просили для нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в нічний час, аргументуючи, що Олефір живе зі літньою матір’ю й має інвалідність з дитинства, готовий надавати матеріальну допомогу потерпілим і співпрацювати зі слідством. Ужгородський міськрайонний суд заарештував Олефіра два місяці без права застави.

Обов’язки голови Перечинської РДА виконує  перший заступник Мар’яна Ладомиряк. Нового керівника райдержадміністрації на конкурсі не обиратимуть.

Залишити коментар