Жебрівський залишив посаду адміністратора Донеччини

Артур Корсунь
четвер, 14 Червень 2018, 19:06
0

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський залишив посаду.

За три роки до відставки він відкрив на Донеччині кілька шкіл, реконструював парки і сквери, будував дитячі майданчики, ремонтував дороги. А проте викликав незадоволення президента своєю роботою. Саме на час перебування Жебрівського на посаді трапилися скандали з контрабандою через лінію розмежування, розслідування прокуратури закупівель Донецької ВЦА через розтрату коштів. До того ж, керівник області поступово втратив політичний контроль над територіями і зв’язки з місцевими елітами.

Наступним місцем роботи Жебрівського може стати Генеральна прокуратура. До призначення на посаду керівника Донецької ВЦА у червні 2015 році  він очолюв Антикорупційне управління Генеральної прокуратури України.

Посада керівника Донецької ВЦА наразі вакатна. На місце Жебрівського президент Петро Порошенко може призначити Юрія Гримчака, заступника міністра з питань тимчасово-окупованих територій та переміщених осіб.

Як писали “Кадри”, 20 травня 2018 року президент Петро Порошенко призначив заступника генерального директора ТОВ “Епіцентр” Вадима Лозового на посаду голови Хмельницької обласної державної адміністрації, звільнивши Олександра Корнійчука.

 

 

Залишити коментар