Привалова звільнили з Мінсоцу

Артур Корсунь
вівторок, 03 Квітень 2018, 06:47
0
Олександр Привалов за рік дійшов із посади начальника відділу взаємодії з громадськістю до крісла заступника міністра соціальної політики України / facebook.com

Заступник міністра соціальної політики Олександр Привалов позбувся посади. Рішення про звільнення чиновника уряд прийняв в останню середу березня 2018 року.

Привалов прослужив 4 роки слідчим у прокуратурі  Донецької області, поки у 2014-му не перебрався до Києва. Спершу півтора року розслідував особливо важливі справи в Генеральній прокуратурі України, а потім за рік зробив кар’єру у Міністерстві соціальної політики України – з посади начальника відділу взаємодії з громадськістю дійшов через сектор запобігання та виявлення корупції дістався крісла заступника міністра.

Уже на останній позиції став героєм обшуків у приміщенні міністерства: Генеральна прокуратура порушила кримінальне провадження за фактом незаконного імпорту товарів на територію України без сплати податків та обов’язкових платежів до державного бюджету. Привалову також закидають зловживання службовим становищем, яке призвело до розкрадання в особливо великих розмірах бюджетних коштів, спрямованих на оздоровлення дітей шкільного віку та соціально незахищених категорій населення.

Як писали “Кадри”, керівництво Міністерством соціальної політики здійснює міністр Андрій Рева. Його першою заступницею працює Ольга Крентовська, команда решти заступників сформована з Наталії Федорович та Миколи Шамбіра. Наприкінці грудня 2016 року Кабінет Міністрів призначив держсекретарем міністерства переможця відкритого конкурсу Віктора Іванкевича, а в серпні 2017 року вакантну посаду заступника з європейської інтеграції обійняла Олександра Чуркіна.

 

 

Залишити коментар