Тетяна Терен покинула директорство через півроку на посаді

Артур Корсунь
четвер, 25 Січень 2018, 11:52
0

Директор Українського інституту книги Тетяна Терен подала у відставку.

Заяву на звільнення, як пояснила Терен, написала після того, як зрозуміла: подальше перебування на посаді означатиме безкінечні реєстраційні процедури й підготовка всієї внутрішньої кадрової, юридичної і бухгалтерської документації, вибивання і ремонт приміщення, пошук працівників на мінімальні оклади й ще мінімальніші умови праці, вироблення нових положень державних програм, тендерні процедури в наперед неможливі короткі терміни, закупівля техніки і меблів, вибивання нових зарплат.

Натомість, проекти розвитку Інституту книги впродовж року та п’яти років передбачали перетворення установи на майданчик для постійної комунікації всіх учасників ринку, проводення презентацій, семінарів, дискусійних клубів і зустрічей. Інститут мав узяти на себе координацію та організацію участі України в головних книжкових форумах світу, а також ініціювати створення нових літературних медіа – сучасного літературного часопису, каталогів з українськими новинками тощо.

Як писали “Кадри”, у липні 2017 року конкурсна комісія обрала Тетяну Терен переможцем конкурсу на посаду директора Українського інституту книги.

Залишити коментар