Директор аеропорту ніс 2,5 мільйона голові ОДА

Артур Корсунь
вівторок, 02 Січень 2018, 11:11
0
До призначення на посаду в.о. директора аеропорту в Миколаєві Михайло Галайко (праворуч) працював на будівництві львівського летовища / facebook.com

Тримання під вартою на 60 діб –  такий запобіжний захід Заводський районний суд Миколаєва обрав керівника комунального підприємства “Міжнародний аеропорт “Миколаїв” Михайла Галайка, якого затримали вночі 29 грудня 2017 року під час передачі хабара голові Миколаївської облдержадміністрації Олексію Савченку.

Затриманий може також внести заставу у 2,5 млн грн. – саме таку суму хабара Галайко пропонував керівникові ОДА за продовження терміну свого перебування на посаді. Виконуючим обов’язки директора аеропорту він став 6 лютого 2017 року. На початку грудня минулого року Миколаївська ОДА оголосила конкурс на посаду генерального директора, тож Галайко бажав за гроші продовжити термін трудового контракту. Затримання хабарника відбулося під час передачі 700 тисяч гривень просто в службовому кабінеті голови Миколаївської ОДА.

Як уже встановили слідчі, кошти для хабара керівник аеропорту отримав у вигляді “відкату” від компанії-підрядника, яка реконструювала злітно-посадкову смугу. До призначення на посаду в.о. директора аеропорту в Миколаєві Михайло Галайко працював на будівництві львівського летовища.

 

 

Залишити коментар