У Києві вибиратимуть старшого над паркувальниками

Артур Корсунь
середа, 22 Листопад 2017, 13:06
0
Переможець першого конкурсу Артем Шамрай (ліворуч) керував КП "Київтранспарксервіс" упродовж 10 місяців / qha.com.ua

Конкурс кандидатур на посаду директора комунального підприємства “Київтранспарксервіс” стартує сьогодні – після завершення терміну прийому документів.

Відбір старшого над столичними паркувальниками оголосили вдруге. Переможця першого конкурсу Артема Шамрая, якого призначили керувати КП “Київтранспарксервіс” у лютому 2016 року, мер столиці Віталій Кличко звільнив через 10 місяців. До Шамрая посаду трохи більше місяця обіймав Володимир Першин, який замінив звільненого через кримінальну справу Мурада Магомедова. Зараз підприємством керує перший заступник директора з організаційної роботи Микола Білосвіт.

На відміну від першого конкурсу, серед вимог до кандидатів немає визначеного терміну досвіду роботи на керівних посадах. Артем Шамрай, Андрій Мереніс і Руслан Лисенко, які змагалися за посаду на першому відборі, мали довести, що не менше 3 років очолювали підприємства, установи чи організації. Перед учасниками другого відбору такого завдання не ставили – достатньо просто “мати досвід”.

Вибиратимуть директора комунального підприємства “Київтранспарксервіс” за процедурою, описаною в Положенні про конкурсний відбір кандидатур на посади керівників суб’єктів господарювання комунального сектора економіки в місті Києві.

Залишити коментар