Шереметі дали мільярд на фермерів

Артур Корсунь
середа, 18 Жовтень 2017, 18:35
0
Віце-президент Асоціації фермерів і землевласників Віктор Шеремета у Міністерстві аграрної політики і продовольства опікуватиметься питання розвитку фермерства / minagro.gov.ua

Уряд призначив заступника першому заступнику міністра аграрної політики і продовольства Максиму Мартинюку, який виконує обов’язки керівника відомства. На посаду прийшов віце-президент Асоціації фермерів і землевласників Віктор Шеремета.

Іше місяць тому власник фермерського господарства “Геркулес”у  Київській області вагався, чи йти працювати в міністерство.

“Я людина зайнята, у мене своє господарство. Близько місяця тому була пропозиція від Мартинюка йти заступником, але я погодився радником. Але питання відкрите”, – сказав Шеремета.

Разом із дружиною Катериною заступник міністра володіє 13 земельними ділянками загальною площею понад 29 га.

Підтримував призначення Шеремети і прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

“У проекті бюджету вже передбачили 1 мільярд гривень на підтримку українських фермерських господарств. Також я обіцяв, що в Мінагрополітики буде введена окрема посада заступника міністра з питань фермерства”, – заявив прем’єр.

Як писали “Кадри”, у травні 2017 року міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий написав заяву про відставку. Верховна Рада досі не розглянула цього кадрового питання.

Залишити коментар