Радецький подав у відставку

Артур Корсунь
вівторок, 22 Серпень 2017, 09:20
0
Ввакансію у керівництві Національного агентства з питань запобігання корупції після відставки Руслана Радецького доведеться закривати іще одним конкурсом / unian.ua

Не встигла конкурсна комісія оголосити прізвище переможця відбору члена Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК), як подав у відставку іще один представник колегіального органу управління Руслан Радецький.

Прохання про дострокове повноваження повноважень Радецького уряд затвердив минулої п’ятниці. За два місяці до цього співробітники Генпрокуратури провели обшук у робочому кабінеті Радецького у рамках кримінального провадження, зареєстрованого за фактом нібито підроблення ним документів для отримання адвокатського свідоцтва. А за кілька тижнів до обшуку відбулося засідання НАЗК, на якому члени колегіального органу управління Руслан Радецький та Руслан Рябошапка закликали голову НАЗК Наталію Корчак подати у відставку. Рішення щодо цього питання тоді не ухвалили, й обидва оголосили про готовність припинити свої повноваження достроково.

Так, зрештою, і сталося. Відбір члена Національного агентства з питань запобігання корупції замість Руслана Рябошапки іще триває, а вакансію після відставки Руслана Радецького доведеться закривати іще одним конкурсом.

Як писали “Кадри”, НАЗК може ухвалювати рішення у складі трьох членів. Окрім Наталії Корчак та Олександра Скопича, право голосу отримав обраний на відкритому конкурсі Олександр Серьогін.

Залишити коментар