Галина Пахачук тимчасово очолила найбільший державний банк

Артур Корсунь
п’ятниця, 21 Липень 2017, 15:45
0
До переходу на роботу в "Приватбанк" Галина Пахачук очолювала департамент боргової та міжнародної фінансової політики Міністерства фінансів / ukrinform.ua

Наглядова рада “Приватбанку” провела зміни у керівництві компанією. Замість Олександра Шлапака банком тимчасово керуватиме Галина Пахачук.

Екс-міністр фінансів Олександр Шлапак очолював “Приватбанк” із грудня 2016 року. Заяву про відставку він оголосив наприкінці червня 2017 року.

Галина Пахачук досі була членом правління “Приватбанку”. Наприкінці 2016 року звільнилася з Міністерства фінансів, де очолювала департамент боргової та міжнародної фінансової політики. Близько 20 років пропрацювала в Ощадбанку, входила до складу наглядової ради “Укрексімбанку”.

Керувати “Приватбанком” 12 липня Галина Пахачук буде до призначення голови правління, яке має відбутися восени за результатами конкурсу. Пошуком кандидатів на посаду головного виконавчого директора, а також його першого заступника (фінансового директора) займеться компанія з підбору управлінського персоналу Amrop Executive Search Ukraine.

Залишити коментар