Керувати “Охмадитом” зголосилися семеро кандидатів. ВІДЕО

Артур Корсунь
середа, 31 Травень 2017, 16:00
0
Керівника Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" обирає комісія з двома народними депутатами Ганною Гопко (ліворуч) і Оксаною Корчинською та на чолі з в.о. міністра охорони здоров'я Уляною Супрун (у центрі) / censor.net.ua

Конкурсна комісія Міністерства охорони здоров’я почала відбір керівника Національної дитячої спеціалізованої лікарні “Охматдит”.

Кандидатів на посаду семеро:

  1. колишній головний лікар Хмельницької міської дитячої лікарні Володимир Левицький,
  2. головний лікар Коломийської ЦРЛ Ірина Садов’як,
  3. завідувач відділенням Київського міського центру дитячої нейрохірургії Сергій Синицький,
  4. лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги №1 Голосіївського району м. Києва Володимир Сова,
  5. акушер-гінеколог пологового відділення Дніпровськог міського спеціалізованого клінічного медичного центру матері та дитини Інеса Шевченко,
  6. генеральний директор компанії “Коріс Україна” Костянтин  Шусторович,
  7. дитячий  анестезіолог Сергій Яцемирський.

З усіх кандидатів тільки Сергій Яцемирський подавав документи на перший конкурс, та комісія відхилила його кандидатуру через невідповідність критеріям.

Переглянути трансляцію засідання:

частина 1,

частина 2,

частина 3,

частина 4

Іще трьох претендентів – Андрія Семиволоса, Олену Самисько та Андрія Тучкова – комісія до участі в конкурсі не допустила через відсутність стажу роботи на керівних посадах не менше 5 років.

Як писали “Кадри”, повторний конкурс на ваканту посаду  був оголошений 29 березня 2017 року. Перший відбір керівника “Охматдиту”, оголошений наприкінці січня 2017 року, закінчився без оголошення переможця. Участь у конкурсі брали четверо кандидатів.

Залишити коментар