Помічниці нардепа Катерині Курсон нема альтернативи

Артур Корсунь
вівторок, 23 Травень 2017, 13:24
0
Катерина Курсон (у центрі) є помічником-консультантом народного депутата Олександра Ревеги (праворуч) / chervonenska.gromada.org.ua

Комісія з питань вищого корпусу державної служби сьогодні продовжує відбір кандидатів на посади голів семи районних державних адміністрацій: Андрушівської – у Житомирській, Баришівської і Таращанської – у Київській, Сокальської – у Львівській, Баштанської та Новоодеської – у Миколаївській та Дергачівської – у Харківській областях.

Перше випробування – тестування на знання законодавства – претенденти пройшли минулого вівторка 16 травня. За його результатами, до наступного туру конкурсу потрапили кандидати, які набрали 1 або 2 бали:

qwe1

qwe2

Безальтернативний вибір стоїть перед членами комісії під час конкурсу на посаду голови Андрушівської РДА. Єдиний кандидат – 58-річна Катерина Курсон – на тестуванні отримала максимальну оцінку. Можливо, й тому, що майже чотири роки очолювала Андрушівську РДА – і з липня 2006-го по квітень 2010-го. Зараз Катерина Курсон є депутатом Андрушівської райради й помічником-консультатом на громадських засадах народного депутата від БПП Олександра Ревеги. Посада керівника Андрушівської райдержадміністрації вакантна з 23 березня 2017 року після Олександра Дударя.

Удвічі більше кандидатів претендують на посади голів Баришівської РДА. Це головний спеціаліст сектору запобігання корупції Міністерства аграрної політики і продовольства Віктор Рева та директор державного підприємства  “Автопідприємство державної судової адміністрації” Юрій Севрук. У решті відборів кандидати складають конкуренцію із розрахунку три і більше претендента на вакансію.

Як писали “Кадри”, відбір кандидатів на посади семи районних державних адміністрацій розпочався 16 травня 2017 року, та через відсутність кворуму конкурсна комісія перенесла наступні випробування на 23 травня.

Залишити коментар