Навряд чи “Опозиційний блок” має відношення до побиття в Дніпрі – нардеп Ричкова

Володимир Охотний
середа, 10 Травень 2017, 19:22
0
Генерал Ігор Репешко два роки очолював поліцію Дніпропетровської області / gordonua.com

Начальник поліції Дніпропетровської області генерал Ігор Репешко позбувся посади. Також звільнені начальник міського управління поліції Дніпра полковник Андрій Бідило та заступники керівників із питань забезпечення громадської безпеки. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прийняв таке рішення після попереднього розгляду інцидентів і провокацій, які трапилися у Дніпрі 9 травня.

Ігор Репешко очолював поліцію Дніпропетровської області рівно два роки. Як керівнику поліції області його довіряли люди, зазначила Тетяна Ричкова, нардеп від фракції “Блок Петра Порошенка”.

“У мене не було до нього ніяких питань чи претензій. Мені також було відомо, що він користується довірою вищого керівництва”, – наголосила Ричкова.

На її думку, побиття ветеранів АТО стало жорстокою провокацією, яка була здійснена після того, як керівництво поліції покинуло місце проведення масових заходів. За підбурювачами інциденту, яких слід шукати у середній ланці керівників поліції, “Опозиційний блок” не стоїть, певна Ричкова.

“Навряд чи політична сила, яку згадують нині, причетна до побиття. У Дніпрі активно працює партія “Соціалісти”. Сьогодні вона піднімає голову в місті. Поки що не відомо, хто накачує їх грошима”, – зауважила Ричкова.

Новим начальником Головного управління Дніпропетровської області призначено Віталія Глуховерю. Досі він очолював Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, а два роки тому передав посаду головного поліцейського області саме Ігорю Репешку. На начальника управління патрульної поліції у м. Дніпро Володимира Богоноса покладено виконання обов’язків заступника начальника обласної поліції.

Залишити коментар