Як Радзієвського керівником апарату Держкомтелерадіо обирали. ВІДЕО

Артур Корсунь
вівторок, 25 Квітень 2017, 15:14
0
Усі троє кандидатів склали тести на знання законодавства на максимальну оцінку - 2 бали / kadry.net.ua

Комісія з питань вищого корпусу державної служби почала відбір кандидатів на посаду керівника апарату Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

Конкурсантів троє: Олег Георгіца з управління забезпечення оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України, начальник управління розвитку інформаційної сфери та європейської інтеграціїІ Держкомтелерадіо Ігор Радзієвський та в.о. керівника апарату Держкомтелерадіо, очільниця юридичного відділу комітету Таїсія Мировець.

Усі троє кандидатів склали тести на знання законодавства на максимальну оцінку – 2 бали. У другому турі конкурсанти отримали ситуативні завдання:

На розв’язання ситуативних завдань конкурсанти мають 1,5 години. Комісія перевіряла роботи анонімно. За їх результатами до співбесіди допустили Ігоря Радзієвського і Таїсію Мировець.

Перед 15:00 комісія оголосила результати конкурсу

Ігор Радзієвський із суттєвою перевагою переміг свою єдину опонентку. Таїсія Мировець, яка останні 15 років працює у Держкомтелерадіо, стала резервним кандидатом.

Як писали “Кадри”, загальна чисельність апарату Держкомтелерадіо становить 130 працівників. Очолює комітет Олег Наливайко.

Залишити коментар