Голові Держінспекції ядерного регулювання допомагатиме військовий розвідник

Артур Корсунь
понеділок, 20 Березень 2017, 09:04
0
Першим заступником керівника зоною відчуження обрали Олега Насвіта (праворуч) / chernobyl-tour.com

Комісія з питань вищого корпусу державної служби поступово заповнює вакансії у ключових державних установах.

Минулого тижня підшукали першого заступника та заступника голови Державного агентства з управління зоною відчуження.

Першим заступником Віталія Петрука обрано Олега Насвіта, який брав участь у конкурсі у статусі старшого наукового співробітника Національного іституту стратегічних досліджень. Резервним кандидатом обрано начальника управління нормативно-методичного забезпечення Департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики Мінрегіонбуду Михайла Федевича.

На посаду заступника голови також є два кандидати. Першим на призначення стоїть Володимир Фещенко, який у Секретаріаті Кабінету Міністрів працює заступником начальника  Управління з питань безпеки життєдіяльності та охорони навколишнього природного середовища й завідує відділом з питань безпеки життєдіяльності, ядерної та радіаційної безпеки. У резерві – Віталій Лелюх, начальник відділу економіки та фінансів Держагентства.

Двоє заступників працюватимуть під керівництвом голови Державної інспекції ядерного регулювання. Так, на посаду першого заступника рекомендовано Віктора Кушку, який у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості очолює відділ поводження з відпрацьованим ядерним паливом та радіоактивними відходами департаменту атомно-промислового комплексу. Переможець конкурсу також є провідним експертом із питань військової розвідки та боротьби з тероризмом. Резерним кандидатом комісія обрала Олега Зеленого, керівника відділення аналізу міцності та надійності ядерних установок Державного науково-технічного центру з ядерної та радіаційної безпеки.

Пару кандидатів на посаду заступника голови склали державний інспектор інспекції ядерного регулювання Руслана Тріпайло та керівник сектору зв’язків із громадськістю Держатомрегулювання Тарас Козулько.

Залишити коментар