Князєву призначили сьомого заступника

Лазарь Германович
понеділок, 13 Березень 2017, 13:16
0

Генерал поліції третього рангу В’ячеслав Аброськін став заступником голови Національної поліції. Подання про його призначення вніс керівник відомства Сергій Князєв.

Разом зі своїм начальником В’ячеслав Аброськін брав участь у консультативному конкурсі, який міністр внутрішніх справ Арсен Аваков оголосив на посаду голови Нацполіції у грудні минулого року, й увійшов до десятка головних кандидатів.

Одночасно з призначенням заступником Князєва Аброськін збереже за собою посаду начальника Головного управління Національної поліції в Донецькій області, яке очолює з листопада 2014 року. До того він працював заступником начальника управління МВС у Севастополі, заступником начальника департаменту карного розшуку МВС, очолював у міністерстві спецгрупу протидії терористам.

Аброськін став сьомим заступником керівника Нацполіції. Окрім нього, керувати поліцейським відомством Сергію Князєву допомагають заступники Костянтин Бушуєв та Олексій Руденко, начальник Головного слідчого управління Олександр Вакуленко, начальник департаменту захисту економіки Ігор Купранець, керівник патрульної поліції Олександр Фацевич, начальник Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрій Крищенко.

Як писали “Кадри”, у лютому 2017 року  Кабінет Міністрів призначив головою Національної поліції генерала поліції третього рангу Сергія Князєва.

Залишити коментар