Гримчак за п’ять місяців дійшов від радника до заступника міністра

Андрій Колесник
понеділок, 13 Березень 2017, 12:37
0
До призначення на посаду заступника міністра міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак працював його радником / 112.ua

Юрія Гримчака призначено на посаду заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій. Кадрове рішення уряд прийняв на засіданні 10 березня.

Новий заступник міністра народився у Донецьку, закінчив Макіївський інженерно-будівельний інститут. Фах управлінця здобув 2002-го в Академії державного управління при Президентові України. У 2005-2006 роках працював заступником голови Донецької облдержадміністрації Вадима Чупруна. Наступного року склав повноваження після обрання народним депутатом України.

До призначення на посаду заступника міністра міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак працював його радником. Згідно з декларацією, за 2016 рік заробив 70 495 гривень. Разом із дружиною володіє квартирою в Києві площею 66,6 кв. м. Також задекларував годинники Breguet та Vacheron Constantin, вартість яких не оприлюднив, та 50 тис. доларів готівкою.

Із призначенням  Юрія Гримчака міністр з питань тимчасово окупованих територій Вадим Черниш отримав повний штат заступників. На посаді першого заступника міністра працює Юсуф Куркчі, заступником – Георгій Тука. У грудні 2016 року уряд призначив державним секретарем Сергія Злакомана, який раніше займав посаду заступника міністра-керівника апарату й переміг у відкритому кадровому конкурсі.

Залишити коментар