Шамбір став заступником Реви

Артур Корсунь
четвер, 09 Березень 2017, 15:12
0
До призначення на посаду заступника міністра соціальної політики Микола Шамбір управляв Пенсійним фондом / golos.ua

Із 1 березня 2017 року Микола Шамбір поміняв роботу першого заступника голови правління Пенсійного фонду на заступника міністра соціальної політики.

Із 2011 року Микола Шамбір є Заслуженим працівником соціальної сфери України, в якій працює з 1985-го, з посади інспектора з виплат пенсій Об’єднаного центру з нарахування та виплати пенсій та допомоги Києва і Київської області.

За фахом заступник міністра юрист, 1994 року закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Того ж року почав працювати у  Міністерстві праці та соціальної політики України, де заступав директора з промислової експлуатації Державного підприємства “Інформаційно-обчислювальний центр”, а в 2008–2014 роках очолював  департамент пенсійного забезпечення.

Першим заступником голови правління Пенсійного фонду Миколу Шамбіра призначили у жовтні 2014 року. Із переходом Шамбіра на роботу в міністерство ця посада стала вакантною.

Як писали “Кадри”, наприкінці грудня 2016 року Кабінет Міністрів призначив держсекретарем Міністерства соціальної політики переможця відкритого конкурсу Віктора Іванкевича.

Залишити коментар